Тази вечер, в дейли епизода на VIP Brother от 20.00 часа по NOVA, ще видим необичайните празненства за рождения ден на Глория.
Глория с кошмарен рожден ден в Big Brother
Глория с кошмарен рожден ден в Big Brother

Тази вечер, в дейли епизода на VIP Brother от 20.00 часа по NOVA, ще видим необичайните празненства за рождения ден на Глория.

Манекенката ще се събуди в страхотно настроение и готова да отпразнува 25-ата си годишнина по запомнящ се начин. А празникът наистина ще бъде такъв, защото Big Brother ще постави на Съквартирантите тайна мисия да го превърнат в кошмар, ако искат той да организира подобаващо парти след това.

Групата ще трябва да съсипе всичко, което Големият брат им предоставя и да накара Глория да желае този кошмарен ден да свърши по-бързо. Изпръскано шампанско, бой със сладкиши и размазани торти ще бъдат само част от задачите на звездите, а дали тайната им мисия ще се увенчае с успех и в края на деня Глория ще получи най-прекрасното парти за рождения си ден, престои да разберем.

Още преди тайната мисия да е започнала, Глория ще влезе в остър конфликт с Миглена. Манекенката беше жестоко огорчена от отказа на Меги да се превърне в послушното кученце на Роро и по този начин я лиши от възможността да се чуе със своя любим. Довечера ще видим как Глория отправя тежки обвинения към Миглена и дава глас на всичко, което е тормози.

В понеделник към звездната компания се присъедини още един Съквартирант. Актьорът Христо Живков прекрачи прага на Къщата в деликатен за останалите звезди момент и, увлечени от скандалите след номинациите, те забравиха за своето гостоприемство. Тази вечер ще видим как Big Brother поставя задача на Ирина, Деси и Глория да приобщят Христо към останалите и лично да отговарят за комфортното му пребиваване в шоуто. Коя от дамите ще приеме най-сериозно думите на Големия брат и как се вписва Ицо към живота в Къщата, ще разберем довечера от 20.00 часа по NOVA.