Още една двойка в хитовата поредица „Скъпи наследници“ по bTV бе поставена тази вечер пред дилемата дали да си каже заветното „да“.

Още една двойка в хитовата поредица „Скъпи наследници“ по bTV бе поставена тази вечер пред дилемата дали да си каже заветното „да“.След като сериалът стартира с годежен пръстен от героя на Орлин Павлов към Лорина Камбурова, сега и красивата лекарка Катя (Даяна Ханджиева) получи малка отворена кутийка с изящен диамантен пръстен.

Сюжетът на драмеди поредицата съвсем се заплита, след като главните герои се оплетоха в чувствата помежду си и не е ясно как ще се объркат участниците в двойките.

Докторката Катя като че ли е все по-влюбена в образа на Орлин Павлов, а връзката й със себичния Румен (Любо Ковачев), който тази вечер коленичи пред нея с молбата да бъде с него завинаги, е поставена на карта.

Дали героинята на Даяна Ханджиева ще приеме предложението и ще прости изневярата, защото самата тя изпитва вина от чувствата си към друг, ще стане ясно в следващите епизоди на „Скъпи наследници“.