Броени дни ни делят от полуфиналите на риалити шоуто „България търси талант“, което започва лайфовете си от понеделник, 19 април, от 20:00 часа, bTV.
Журито на "България търси талант" избра 51 полуфиналисти
Журито на "България търси талант" избра 51 полуфиналисти

Броени дни ни делят от полуфиналите на риалити шоуто „България търси талант“, което започва лайфовете си от понеделник, 19 април, от 20:00 часа, bTV. Само ден по-рано обаче почитателите на шоуто ще се запознаят с 10 от 51-те участника в състезанието. Те ще са и първите, които ще покажат новите си изпълнения на живо пред родните зрители.

В епизода ще бъдат показани и неизлъчвани кадри, както и коментари и интервюта на журито за талантите от първата десетка. Едно от момчетата от брейк формацията „Еффект“ ще покаже зрелищен номер - той ще се съблече, докато се върти на главата си. 

Общо 51 участника получиха заветното да от журито, но половината бяха елиминирани след преки двубои между конкурентите. Така пред зрителите ще застанат 17 певци, 11 танцьори и още девет души с различен, нетрадиционен талант. Най-младият и най-възрастният участник са акробати. Това са 7-годишната Рая Апостолова и 57-годишната Емилия Иванова.