Феновете на „Стъклен дом“ вече освен че ще гледат любимата си поредица по телевизията, могат и да прочетат и книгата на Ваня Щерева, написана по първия сезон на сериала.
Ваня Щерева написа книгата "Стъклен дом"
Ваня Щерева написа книгата "Стъклен дом"

Феновете на „Стъклен дом“ вече освен че ще гледат любимата си поредица по телевизията, могат и да прочетат и книгата на Ваня Щерева, написана по първия сезон на сериала. Романът е един съвместен проект между авторката, bTV, изпълнителния продуцент и водещо издателство.

„В книгата развихрих своето въображение и своя език, защото обичам да си играя с думите. Заиграх се с характерите на героите повече. Примерно във филма ако не ги виждаме какво си мислят, тука на всяка страница разбираме това, което казват и това, което върви отзад“, сподели Ваня Щерева в „Тази сутрин“. „Разбираме повече за емоциите им и за биографиите им.“

В неделя, 26 септември от 20:00 ч. по bTV зрителите ще видят първия епизод от втория сезон на сериала - „Стъклен дом” - Време за истина. Малко по-малко интригата започва да се разплита и всичко да излиза наяве.