Делото срещу певицата Надя Бенаиса от популярната група No Angels, в която участва и българката Люси Дяковска, започна днес.
Съдят Надя от No Аngels за умишлено заразяване със СПИН
Съдят Надя от No Аngels за умишлено заразяване със СПИН

Делото срещу певицата Надя Бенаиса от популярната група No Angels, в която участва и българката Люси Дяковска, започна днес. Мулатката е обвинена в "нанасяне на тежки телесни повреди".

В съдебните документи пише, че в периода между 2000-та и 2004-та г. тя е правила секс без предпазни средства с трима души и умишлено не им е казала, че е заразена с вируса на СПИН, въпреки че е знаела. Надя Бенаиса не е развила симптомите на болестта и по нищо не й е личало, че е болна.

Един от мъжете, които съдят Надя, е нейно бивше гадже, с което тя е спала през 2004-та. Мъжът е убеден, че именно мулатката го е заразила с ХИВ. 28-годишната певица заявила пред съда  че много съжалява за стореното и официално се призна за виновна по случая.

Процесът срещу Надя Бенаиса ще продължи 5 дни, като за свидетели са призовани и останалите членки на групата, сред които и Люси Дяковска. Ако наистина се докаже, че певицата е виновна, я очаква затвор между 6 месеца и 10 години, пише 24chasa.