Хасковският красавец Григор Димитров, който покорява връх след връх в тенис кариерата си, очевидно много добре знае как да сбъдва мечтите си
Григор Димитров забил Шарапова след бас
Григор Димитров забил Шарапова след бас

Хасковският красавец Григор Димитров, който покорява връх след връх в тенис кариерата си, очевидно много добре знае как да сбъдва мечтите си.

Освен да бъде сред топ тенисистите в света, той си бил поставил за цел да стане гадже на Мария Шарапова, още докато бил тийнейджър и със захлас я е гледал по състезанията.

4-годишният Григор и 4 години по-голямата шампионка от Големия шлем Мария Шарапова са заедно от декември 2012 г. Вече 3 години тенисистите поддържат сериозна връзка и  всички се чудят кога Гришо ще падне на едно коляно и ще помоли Маша да се омъжи за него. Това би било очаквано развитие на връзката им, още повече, че рускинята е тийнейджърски блян за нашенския красавец.

Още докато тренирал в България, той разправял пред приятели, че много се кефи на блондинката и за него тя олицетворява перфектната жена. Гришо нямал съмнения, че ако един ден се запознае с мадамата, тя ще си падне по него, и дори се хващал на бас, че ще успее да я спечели. И както е видно, не е сгрешил. Шарапова е толкова влюбена в красавеца, че дори наскоро призна, че се чувства готова за семейство и деца.

Още за Григор и Мария можете да прочетете в новия брой на списание "Блясък", който вече е на пазара.