Дългоочакваният пети сезон на Big Brother чупи рекорди още преди да е започнал.
Хиляди искат да станат звезди с Big Brother
Хиляди искат да станат звезди с Big Brother

Дългоочакваният пети сезон на Big Brother чупи рекорди още преди да е започнал.

Само за една седмица за кастинг са се записали над 5 000 желаещи да изживеят приключението на живота си. Продуцентите едва смогват да прегледат профилите на записващите се, а тенденцията досега сочи, че ни очаква много красив Big Brother.

Повечето от желаещите са като на кастинг за модели с добра работа и кариера, което създава оптимистична картина за новото риалити поколение в България, което има своя шанс да прекрачи Къщата след цели седем години пауза.

Друга нова за шоуто тенденция в кастингите е, че голяма част от записалите се препоръчват свои близки.

Затова Големия брат, който винаги е с широко отворени очи и уши за желанията на публиката, започва с предизвикателствата към феновете още сега с мисията “Стани продуцент на Big Brother”.

Всеки може да се пробва в една от най-желаните професии на официалната фейсбук страница на предаването като предложи свой приятел за съквартирант. Тези, чиито предложения минат през ситната цедка на Big Brother и бъдат допуснати в Къщата, ще получат големи награди.

С тази акция продуцентите на шоуто целят да отворят още по-широко вратите на предаването, превърнало се в институция. За пореден път те дават възможност на феновете да участват не само като зрители, но и като автори на най-големия риалити проект в България.

Проект, който за изминалите четири сезона е произвел над 30 звезди в различни области от общо 78 участници. Но най-важното за всеки от тях остава самото приключение наречено Big Brother, което по думите им е несравнимо с нищо друго.

“Завиждам благородно на следващите съквартиранти” – казва с присъщото си очарование Лео – един от най-обичаните участници в Big Brother и споделя, че именно участието му в шоуто го задържало в България.