Въпреки че успя да накара един от най-сексапилните мъже на планетата - Джордж Клуни, да се ожени за нея, Амал не показа голям ентусиазъм на път за сватбеното си парти.

Амал тръгна нацупена за сватбеното си партиВъпреки че успя да накара един от най-сексапилните мъже на планетата - Джордж Клуни, да се ожени за нея, Амал не показа голям ентусиазъм на път за сватбеното си парти.

Младоженците, които се венчаха в романтична церемония във Венеция само преди няколко седмици, направиха втори купон за повода в Лондон. Събитието беше организирано специално за роднините на Амал и техни приятели, които не успяха да присъстват в Италия.

Разбира се, всяка стъпка на младоженците беше зорко следена от папараците в Лондон, които успяха да щракнат не особено щастливата Амал.undefined

Г-н и г-жа Клуни бяха снимани на излизане от дома си, като колата, която ги чакаше, ги откара в специално наетия за събитието хотел. Мястото се намира в близост до родния дом на семейство Аламудин.

Любопитното е, че и Джордж, и Амал бяха забравили усмивките у дома, тъй като изглеждаха по-скоро досадени, отколкото ентусиазирани от това, което ги очаква.

За купона 36-годишната красавица беше заложила на златиста рокля, която беше скрила под дебело кожено палто. Актьорът пък беше облечен с тъмносин костюм.