В медийното пространство се появи слухът, че бившата вокалистка на Deep Zone Йоанна ще гради фолк кариера.
Йоанна разкрива ще става ли фолк звезда
Йоанна разкрива ще става ли фолк звезда

В медийното пространство се появи слухът, че бившата вокалистка на Deep Zone Йоанна ще гради фолк кариера. В интервю за bliasak.bg блондинката категорично опроверга тази клюка.

Много съм далече от чалгата“, заяви категорично певицата. Фактът, че в този жанр изпълнителите имат повече ангажименти и получават по-големи хонорари никак не блазни Йоанна. „Не всичко е пари. Освен това съм с класическо музикално образование и за мен този жанр не е добре познат“, допълни поп изпълнителката.

Йоанна ни довери още, че след като е решила да гради солова кариера е започнала да получава повече предложения за работа. С коя музикална компания ще работи в бъдеще блондинката не пожела да издаде, защото все още обмисляла няколко варианта. В същото време музикантите от Deep Zone вече търсят нова вокалистка на групата и се надяват скоро да намерят заместничка на Йоанна.

Какво сподели още Йоанна за раздялата си с deep Zone, защо споделя, че работата й с тях я е "обезличавала като певица", има ли мъж до себе си, разберете от интервюто й за bliasak.bg

Снимки на Йоанна>>>