Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Мери от

Изпрати на приятел

Затвори

Мери от "Мери Бойс Бенд": Сцената е най-романтичното ни място с Миро

Дата: 22.06.2012 | Автор: bliasak.bg
Видяна: 8067 пъти | 0 коментара Сподели във Facebook

Намали големината на текста Нормален шрифт Увеличи шрифта Принтирай Изпрати на приятел

Мери от Мери, какво ново около теб и групата?
Мери: Подготвяме се да открием сезона с акустично парти в градината на „Пей сърце“ на 30.06 (събота) от 20 часа. Ще представим кавъри и свои авторски песни. Знаеш, че преди месец "Мери Бойс Бенд" пусна на музикалния пазар новия си албум „Непознати улици 2012“. Аз като вокал и автор на песните на групата, реших, че има още какво да кажа по въпроса и сега предстои издаване и на моя стихосбирка с името „Непознати улици“, която от юли ще е на книжния пазар. Текстът на една песен винаги е бил водещото начало за мен. Това, че съм филолог по образование, разбира се, ми помага, но ме прави и много самокритична... Преди не съм мислила, че ще издавам стихосбирки, но е интересно... Всеки от нас е започнал отнякъде – аз започнах с писане на стихове...

Спомняш ли си местата, където написа най-любимите си песни и стихотворения?
Мери: О, писала съм навсякъде! На различни места, в различни градове по света. Повечето ми стихове обаче са писани в Бургас и то в ученическа възраст... Голяма част от песните ни и текстовете им пък са писани в София. Аз за себе си разграничавам ясно двата си периода: „Стихове в Бургас“ и „Музика в София“. Вече не пиша стихове, вече пиша песни. Имам си диктофон, лист и молив, и си пея и пиша навсякъде!

Как са Миро и малката Мери?Мери от
Мери:  Слава Богу, всички сме добре! Очакваме си безгрижните летни дни!

Какви са плановете ви за лятото?
Мери: Скоро ще направя промоция на стихосбирката си „Непознати улици“ в София. Мечтая и за родния Бургас, за шляене из Морската... През юли ми предстои представяне на книгата и там. С "Мери Бойс Бенд" ще свирим на няколко летни фестивала, а през юли и август имаме и клубни участия, и партита по морето. В София ще се завърнем с голям концерт на 17.09 по повод празника на града. Обичам лятото!

Къде се намира най-романтичното място за теб и Миро от запознанството ви до днес?
Мери: Сцената е най-романтичното място!!! На нея се запознахме, на нея се случват флиртове помежду ни, а и с други хора... Музикантите обичат флирта, неизказаното, размяната на погледи и небрежни думи... И аз като тях!

Етикети: Група
Още за: Mary Boys Band

Новини за Mary Boys Band Интервюта с Mary Boys Band
Фенклуб на Mary Boys Band

http://www.bliasak.bg/stars/p3_16769_0.html