Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Макколи Кълкин навърши 30 г

Изпрати на приятел

Затвори

Макколи Кълкин стана на 30 г

26.08.2010 15:30 | Автор: bliasak.bg
Видяна: 10029 пъти | 0 коментара Сподели във Facebook

Намали големината на текста Нормален шрифт Увеличи шрифта Принтирай Изпрати на приятел

Макколи Кълкин навърши 30 гАктьорът Макколи Кълкин, който се прочу като Кевин от филма „Сам в къщи“, днес навършва 30 г. В дните, когато беше на върха, той беше обявен от медии и критици за най-успялото дете-актьор след Шърли Темпъл. За ролята си в лентата „Моето момиче“ Макколи получаи 1 млн. долара, сума, която нито едно дете в кино индустрията не е взимало дотогава. 

Въпреки успеха, който му предричат критиците, след ролите си в „Сам в къщи“ Макколи Кълкин не успява повече да повтори успехите си. Кариерата му като цяло не бележи други върхове и повечето филми, в които се снима, са по-скоро посредствени отколкото хитови.

Макколи Кълкин има немалко проблеми и в семейството си. Майка му и баща му се развеждат и водят дълга и мъчителна битка за попечителството над децата им и за парите на сина им. Актьорът от малък е близък приятел с вече покойния Майкъл Джексън и е сред хората, които са до Краля по време на процесите, които се водят срещу него за педофилия. Макколи е кръстник на най-големия син на Джако – Принс Майкъл I.

През 1998 г., когато е на 18 г, Макколи Кълкин се жени за приятелка си Рейчъл Минър. Бракът им продължава само две години. В момента актьорът излиза с колежката си Мила Куниц.

Новини за Майкъл Джексън Интервюта с Майкъл Джексън
Фенклуб на Майкъл Джексън

http://www.bliasak.bg/news/p3_7928_0.html