Брадърът Нед успя максимално да изнерви другарчето си Пацо, обявявайки го в телевизионно предаване, за бисексуален.
Нед разкри, че Пацо от Big Brother 3 си пада по мъже
Нед разкри, че Пацо от Big Brother 3 си пада по мъже

Брадърът Нед успя максимално да изнерви другарчето си Пацо, обявявайки го за бисексуален в телевизионно предаване. Найден сподели пред водещата Петя Велкова, че е чел в телефона на Панайот доста провокативни sms-и, изпратени му от мъже.

„Според мен Пацо е бисексуален. Той обаче е много предпазлив и е много потаен“, заяви Нед и обръщайки се директно към Панайот му каза: „Хайде, Пацо, няма нищо лошо да си признаеш!“

За да пощурее младежът от Гълъбово още повече, на живо в предаването се включиха двама младежи, които разкриха, че са имали връзка с брадъра. „Той обича него да го уважават, не той да уважава мъжете“, заяви едно от момчетата, с което директно си докара няколко псувни в ефир. 

Панайот се опита да контрира нападките, че е имал връзки с мъже, като заяви, че е спал само с момичета и е записвал някои от тях под мъжки имена, за да не го заподозре тогавашната му приятелка. Пацата дори разкри, че е предлагал две-три от жените си на Нед. През смях Найден обаче отрече тези твърдения и заяви, че като се напие Пацо определено има афинитет към мъжете.