Водещата на сутрешното шоу „На кафе“ Гала ще се изявява като телевизионна сватовница.
Гала ще бъде телевизионна сватовница
Гала ще бъде телевизионна сватовница

Водещата на сутрешното шоу „На кафе“ Гала ще се изявява като телевизионна сватовница. Риалити проектът на предаването се нарича „Влюби се в мен”. В него първо ще бъде избран най-привлекателният ерген сред всички кандидати, а след това за него ще се търси идеалната партньорка.  Кандидатите ще бъдат отсявани от  безкомпромисно жури в лицето на 5 известни дами. Сред тях ще бъдат Гала, актрисата Диана Любенова и журналистката Ива Николова. Комисията уверява зрителите си, че няма да проявява пристрастия нито по отношение на възрастта, нито по отношение на известността на господата. Най-важният критерий ще бъдат личните качества, мотивацията и харизмата на участниците.

Досега близо 300 кандидати са заявили желанието си да бъдат провъзгласени за „ергена”, за чието сърце ще се борят дамите. Името на победителя ще бъде ясно след 2 седмици. Тогава ще започне търсенето на неговата половинка.

Най-младият претендент за участие е на 16 години, а най-възрастният – на 73. Сред желаещите да срещнат любовта в ефир са пожарникар, татуист и шампион по бойни изкуства. Не липсват и известни лица – записали са се Андрей от „Островът на изкушението” и Панайот от „Биг брадър 3”.

Шоуто ще продължи три месеца, а по Коледа новата двойка ще замине на романтично пътешествие. За двамата ще има и допълнителна изненада, която се пази в тайна.