Почитателите на певицата и тази година препълниха Централния Военен клуб и се насладиха на концерта й, в който взеха участие и някои от -емблематичните звезди на БГ поп и рок музиката.

Почитателите на певицата  и тази година препълниха Централния Военен клуб и се насладиха на концерта й, в който взеха участие и някои от -емблематичните звезди на БГ поп и рок музиката.

Водещ на концерта беше водещият Наско от БГ радио.

В дуети с Теди бяха представени едни от златните хитове в българския ефир, но в нови аранжименти, с различна стилистика и звучене. “ Неам нерви“ на Милена например бе изпълнена в стилен джаз вариант, а Д2 блеснаха в реге стилистика.

Публиката се наслади на появата на сцената и на Маги Джанаварова, Йоана Драгнева, Икрен Пецов, Цецо Елвиса, рапърите Лексус,Бракето, Руди, Дули, Муден и Кукушев.

Гвоздеят на програмата беше появата на Цветелина Янева, която изпя в дует с Теди песента „Роб“ - един от хитовете на Кацарова от 2000 година.

Концертът беше под егидата на асоциация „Докосни дъгата“ и баронеса Денислава Ангелова в помощ на диабетно болни деца, за закупуване на инсулинови помпи.