Добилата популярност след участието си в „Мис България“ и Big Brother All Stars – Пенка, вся смут с голите си снимки в социалната мрежа!


undefinedДобилата популярност след участието си в „Мис България“ и Big Brother All Stars – Пенка, вся смут с голите си снимки в социалната мрежа!

Известната още като Пепи – карибското тяло, прякор, който сама си лепна, докато бе сред кандидатките за най-красива българска, обича да провокира, но според злите езици опитите й този път преливат чашата на нормалното и благоприличното.

Надупени снимки дибидюс гола, по монокини или с оскъдно дантелено бельо никнат като гъби в личния й профил в социалната мрежа. На тях главно действащо лице е Пенка, но освен нея на кадрите присъства и настоящия й любим – Даниел. Шушука се, че двамата са решили да минат под венчило и да сключат брак, а до тогава смело показват полу-актови снимки от почивките си.

Припомняме, че Пепи скандализира още по време на престоя си в риалити шоуто „Мис България“, като обяви, че има връзка с по-възрастен мъж, който използва за пари и гледа на него като спонсор, който наричаше „Пуфи“. Настоящата половинка на Пенка също изглежда по-възрастен от нея, но дали двамата са заедно по сметка или има й любов – времето ще покаже.

 undefinedГоляма част от кадрите бяха толкова скандални, че няма как да присъстват в нашия сайт