В началото на отношенията на Валери Божинов и съпругата му всичко изглеждаше розово.
Жената на Валери Божинов го срина заради имидж
Жената на Валери Божинов го срина заради имидж

В началото на отношенията на Валери Божинов и съпругата му всичко изглеждаше розово.

Двамата сключиха брак, по думи на свидетели - след ултиматум, поставен от еротичната моделка. По това време Лозанова била убедена, че ако се омъжи за Валери, ще съсипе тотално бившата му Алисия, която за толкова години така и успяла да го заведе до олтара.

Цялата показност около „щастливото им семейство“ обаче малко по малко започнала да руши психиката на Божинов, убедени са близките му. Фалшът, в който живеел непрекъснато и напрежението от изкуствения имидж, който трябвало да поддържа насила, започнали да се отразяват пагубно и на кариерата му.

Пълният му крах обаче настъпил, когато Валери научил, че жена му продължава да се вижда тайно с бившия си Николай Михайлов.

Тогава двамата се разделиха, но за няколко месеца. Само мисълта, че изградената лъжа за перфектното им семейство може да рухне, буквално побърквала Ни Ло.

Затова тя върнала Валери при себе си, знаейки отлично, че го превръща в своя жертва. Цената обаче си заслужавала – представата за идеалната двойка вършела чудесна работа за пред медиите, а за Лозанова нямало нищо по-важно от това да поддържа интереса към себе си в публичното пространство.

Още за отношенията на Валери и жена му можете да прочетете в новия брой на списание "Блясък", който вече е на пазара.