След като публикува снимка, на която се целува с новия си любим, Мика побърза да опровергае поредните слухове, които се разпространиха в жълтите медии, след появата на кадъра.

Мика е влюбена, но няма да се омъжваСлед като публикува снимка, на която се целува с новия си любим, Мика побърза да опровергае поредните слухове, които се разпространиха в жълтите медии, след появата на кадъра.

А именно, че вече подготвя сватба в Маями, с която да узакони връзката си с гаджето си.

"Новината за моята "сватба", която циркулира из всички светски медии, е поредното доказателство, че в България най-важният критерий, за да станеш журналист, е да имаш богато и безгранично въображение! Аз съм меко казано изумена от фантазията, която е проявил сътворилият "новината", при това се вдъхнови едва от две сенки, два силуета, които безспорно се обичат и това си личи, но за сватба и дума не е ставало! От цялата статия, единственото вярно нещо е името ми, останалото - 0%-та достоверност!", написа Мика.

"И понеже не ми се играе да опровергавам индивидуално всяко твърдение, единственото, което ще изкопчите от мен е, че приятелят ми не е американец! Успех в налучкването, има още толкова много народности на земното кълбо, че има да творите свободни съчинения до безкрайност!", допълва още щерката на Камата.

undefinedМика с новия си