Фолк певицата Алисия определено може да бъде определена не само като една от най-популярните футболни половинки у нас, но и като модната икона сред тях, по мнението на фешън експерти.

Фолк певицата Алисия определено може да бъде определена не само като една от  най-популярните футболни половинки у нас, но и като модната икона сред тях, по мнението на фешън експерти.

Брюнетката, която се радва на любовта на вратаря Ники Михайлов, е удостоена с честта да бъде сред номинираните дами през тази година в надпреварата "БГ модна икона 2014".

Алисия не пропусна да благодари за оказаната й чест да се бори с достойните си конкурентки за този приз. "Благодаря за признанието! За мен е чест да съм сред номинираните точно в тази категория!", написа тя в личния си фейсбук профил.

Безспорно фолк певицата може да се похвали с изключително оригинален моден стил. Тя залага основно на български дизайнери за тоалетите си, но често и на собственото си въображение при измислянето на роклите си.

Алисия не залага на реплики на дрехите от световни марки, което през последните години стана изключително популярно сред фешън маниаците у нас. Не са малко и популярните дами, които са последователи на тази тенденция, тъй като не всяка може да си позволи дизайнерски тоалет за по няколко хиляди евро, но й се иска да се появява с него на публични места.

сн. Plazza