Петя Буюклиева ясно показва, че нещата, с които е свикнала в реалния живот, ще се случват и в Къщата на Big Brother.

Манията на Петя Буюклиева продължава и в КъщатаПетя Буюклиева ясно показва, че нещата, с които е свикнала в реалния живот, ще се случват и в Къщата на Big Brother.

Певицата ясно показва, че е изключително суетна и за нея външния вид е много важен. Всяка сутрин Петя Буюклиева отделя не малко време, за да се издокара по начина, по който се харесва, а именно - да е с перфектна прическа.

Изпълнителката е известна с невероятното разнообразие от прически, с които сеundefined е появявала през годините. В Къщата тя залага на блондинска визия, с няколко оцветени в розово кичури.

Да бъде обаче косата й подредена и красива е цел номер 1 за нея и дори в мисията "Бунището за звезди", където трябваше да се носи като клошарка, прическата й може да се каже, че беше безупречна.

Припомняме, че снощи Буюклиева беше сред застрашените от изгонване Съквартиранти, но зрителите пожелаха тя да остане, а да си тръгне Бони. Петя прие това със сълзи на очи и с много благодарности, че е спечелила в битката срещу попфолка.