Има разлика в това как се издържат родните и чужди футболни съпруги, дори да упражняват една и съща професия, а именно - моделството.
Как се издържат футболните съпруги?
Как се издържат футболните съпруги?

Има разлика в това как се издържат родните и чужди футболни съпруги, дори да упражняват една и съща професия, а именно - моделството.

Почти всяка манекенка е наясно, че рано или късно съдбата ще я сблъска с някой футболист. Едни имат късмета да се омъжат за тях и да си осигурят живота, докато други се оказват само поредното им завоевание. Ирина Шейк стана световноизвестна покрай връзката си с Кристияно Роналдо.

Тя обаче не лежи на тези лаври и сама си изкарва парите. Още преди да се запознаят, рускинята е печелела по 4 милиона на година. А днес едва ли става от леглото за по-малко от 10 000 долара на ден. Колежката й във Великобритания Аби Крауч, съпруга на Питър Крауч, също не може да се оплаче. Станала популярна след участието си в модно риалити шоу, само за миналата година тя подписа договор за 250 000 паунда с фирма за бельо, което й осигури още няколко милиона в банковата сметка.

У нас обаче ситуацията е малко по-различна. Пример за това е Николета Лозанова, половинката на Валери Божинов. Започнала навремето с трицифрен хонорар, днес еротичната моделка се съгласява за снимки и видеоклипове само ако й се осигурят 8000-10 000 лева. Освен ако не става въпрос за приятели, тогава работи без пари.

Нещо немислимо за големия й идол Ирина Шейк. И докато преди тези суми й се даваха, то днес това се случва все по-рядко. Свикнала да се глези с маркови дрешки и скъпи удоволствия, но с все по-прогресивно намаляваща банкова сметка на съпруга й, на Николета й се наложи да заработи собствени пари. Тя сбъдна мечтата си да стане водеща, при това с няколко хилядарки месечна заплата. Малко преди това пък участва в риалити шоу, за което се говори, че е взела пари, невиждани досега.

Още за футболните съпруги по света и у нас можете да разберете в новия брой на списание "Блясък", който вече е на пазара.