Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

гордън рамзи

Изпрати на приятел

Затвори

Готвачът Гордън Рамзи мами клиентите си

17.04.2009 20:15 | Автор: bliasak.bg
Видяна: 12864 пъти | 0 коментара Сподели във Facebook

Намали големината на текста Нормален шрифт Увеличи шрифта Принтирай Изпрати на приятел
Оказа се, че световноизвестният готвач Гордън Рамзи предлага на клиентите си готови ястия, които не струват повече от 2 лири, разкри Sun. Водещият на „Кухнята на ада” е собственик на малко бистро в Лондон, в което се приготвя по-голямата част от ястията за луксозния му ресторант. Тъй като заведенията на Гордън Рамзи се славят като едни от най-скъпите в света, той продавал същата тази храна почти 600% по-скъпо. При това притоплени. 
 
В разследването на Sun се включил и репортер под прикритие, който се представил като потенциален клиент в бистрото. От главния готвач на заведението той разбрал, че почти всички „изискани” ястия се приготвят там и после се доставят в луксозния ресторант.
 
Това обаче не били думите на сервитьор от елегантната "гостилница," който по всякакъв начин се опитал да убеди „клиента”, че храната се готви в момента и на място.   
 
По повод завихрящия се скандал, говорителят на Гордън Рамзи заявил пред медиите, че в повечето случаи част от храната в менюто се приготвя предварително, тъй като някои от ястията изисквали повече време. Всичко останало обаче се готвело в кухнята на елегантния ресторант, тъй като продуктите трябвало да бъдат свежи и пресни.
http://www.bliasak.bg/news/p3_1859_0.html