Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Започна сватбата на Роксана

Изпрати на приятел

Затвори

Започна тридневната сватба на Роксана

14.08.2012 18:00 | Автор: bliasak.bg
Видяна: 11080 пъти | 7 коментара Сподели във Facebook

Намали големината на текста Нормален шрифт Увеличи шрифта Принтирай Изпрати на приятел

Започна сватбата на РоксанаСамо преди половин час беше даден старт на тридневната сватба на Роксана в Кнежа. Днес в родния й дом се събраха всички шаферки, близки и приятели на изпълнителката, за да я подготвят, както повелява традицията, за утрешния ден – 15.08, когато ще е и официалното подписване и сватбената церемония.

Изпълнителката държи да се придържа към турските обичаи и днес, ден преди сватбата, Роксана ще има т.нар. къна геджеси или моминско изпращане. С много музика, танци и положителни емоции Роксана гарантира, че ще премине днешния ден и макар вече да се притеснява от утрешния и сватбената церемония, се надява всичко да мине добре.

„Тресат ме малко нервите, но се надявам всичко да мине добре и всички да се забавляват и да споделят с мен този щастлив миг“, сподели пред bliasak.bg Роксана.
Тя допълни още, че Годжи няма да може да й кумува на сватбата, но кум все пак ще има. „Софи Маринова каза, че ми е намерила кум, но не иска да ми каже кой е. Утре ще видя кой ще ми кумува, тъй като Софка държи да ме изненада и до последно не иска да ми каже“, заяви Роксана.

http://www.bliasak.bg/news/p3_17505_0.html