Политикът Емил Кошлуков "хвърли бомба" на старта на шоуто VIP Brother, след като отказа да влезе в Къщата.
Емил Кошлуков
Емил Кошлуков
Политикът Емил Кошлуков "хвърли бомба" на старта на шоуто VIP Brother, след като отказа да влезе в Къщата. Той се ядоса на думите на внука на Тодор Живков – Тодор Славков, който заяви, че иска комунизмът да се върне. Кошлуков прие това изказване лично, тъй като е бил жертва през онова време и заради виц е осъден да лежи в затвора в продължение на три години.
Реакцията му вся паника сред екипа на шоуто, а водещият Ники Кънчев направи всичко възможно да убеди политика да влезе в Къщата. В крайна сметка след диалог между Кошлуков и Славков и в името на благотворителната кауза, нововремецът се съгласи да се включи в шоуто.
Във VIP Brother 3 ще съжителстват 17 от най-известните БГ звезди. Заради скандалът по време на лайфа обаче, само 13 успяха да прекрачат прага на новия си VIP дом. Това бяха сестрите Ивайла и Божидара Бакалови, фолк певците Милко Калайджиев и Софи Маринова, придружена от половинката си Дачо, водещата Гала, актрисата Аня Пенчева и дъщеря й Петя Дикова, осъдената на смърт в Либия медицинска сестра Кристияна Вълчева, рапърът Ицо Хазарта и водещият Део.
Утре вечер ще е второто живо предаване, когато към Съквартирантите ще се присъединят и останалите VIP-ове.
Вратите на новата Къща отвори сексапилната фолк дива Камелия, която влезе в ролята на бяло ангелче. Както вече ви осведомихме тя ще е новата водеща на шоуто „Голямата уста”.