Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

фолк дивата Ивана разкрива истината за бизнесмена Костас Каризарис

Изпрати на приятел

Затвори

Ивана разкрива истината за мъжа до себе си

18.08.2011 20:00 | Автор: bliasak.bg
Видяна: 15034 пъти | 0 коментара Сподели във Facebook

Намали големината на текста Нормален шрифт Увеличи шрифта Принтирай Изпрати на приятел

фолк дивата Ивана разкрива истината за бизнесмена Костас КаризарисВ откровено интервю за новия брой на списание Story фолк дивата Ивана разкрива истината за бизнесмена Костас Каризарис, с когото напоследък я свързват слуховете.

Клюките носят, че двамата се запознали през зимата по време на участие на Ивана във Варна. Костас дошъл специално да поздрави певицата за прекрасното й изпълнение на няколко гръцки хита, като в началото не разкрил самоличността си, за да бъде сигурен, че финансовото му състояние няма да е единствената причина харесваната от него жена да му обърне внимание.

Слуховете донесоха също, че за Великден Костас подарил на любимата си къща в Солун. Любовта им обаче засега се развивала с по-бавни темпове и не само заради километрите и ангажиментите, които ги делели. Основната пречка двамата да се съберат окончателно била, че Костас все още не бил разведен официално с предишната си жена, от която имал 18-годишна дъщеря, макар че съпрузите отдавна не живеели заедно.

Какви са в действителност отношенията на Ивана и Костас, той ли е мъжът на живота й и как певицата успя да преобрази тялото си, можете да разберете само от новия брой на списание Story, което утре излиза на пазара.

Новини за Ивана Интервюта с Ивана
Фенклуб на Ивана Кой кой е?

http://www.bliasak.bg/news/p3_12544_0.html