В образа на премиера Бойко Борисов, Любо Нейков подсказа на днешната пресконференция преди началото на турнето на „Комиците“ и „Столичани в повече“ кой ще е конкурентът на Жоро Бекъма за президентския пост.

Любо Нейков е конкурент на Жоро БекъмаВ образа на премиера Бойко Борисов, Любо Нейков подсказа на днешната пресконференция преди началото на турнето на „Комиците“ и „Столичани в повече“ кой ще е конкурентът на Жоро Бекъма за президентския пост.

„А вие кой мислите“, с типичния глас и поза на министър-председателя се обърна към журналистите актьорът. 

Въпреки че по време на турнето „Сладки избори 2011“ екипът на Любо Нейков ще популяризира кампаниите между Лютов и Чеканов за кметския пост, те все пак имат ясна представа кого ще изправят срещу футболистът от „Пълна лудница“, ако се наложи да се борят за поста.

Днес на пресконференцията край езерото в Панчарево пред журналистите се появиха част от звездите, които ще радват публиката в 8-те града от обиколката.

Освен Любо Нейков, се появиха още Виолета Марковска, Руслан Мъйнов, Ева Тепевичарова, Ненчо Илчев, Христо Гърбов и Иван Юруков. Заедно с актьорите бяха и част от музикантите от „Акага“ и наскоро станалия за втори път баща Графа, които също ще бъдат част от турнето.

Всички те заявиха, че очакват с нетърпение срещите с феновете, които започват от 13 август от град Сандански.

Венета и Тишо се редуват да гледат ПатрикЕкипът на "Комиците" и "Столичани в повече"