Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Маги Желязкова

Маги Желязкова

Маги Желязкова

  • дата: 09.10.2008
  • членове: 42
  • новини: 4
  • биографии: 1
  • снимки: 0
  • видео: 0
присъедини се!

Нагоре

Маги Желязкова

    Маги Желязкова е родена в София през 1974 година, зодия дева. Завършва ”Бастилията” – 31 гимназия. Продължава с моден дизайн. През 1990 година за първи път се качва на модния подиум. Работила е с всички известни български дизайнери и модни агенции. Снимала се е в много музикални видеоклипове, била е рекламно лице на популярни марки и престижни модни списания. През 2003 г. печели титлата „ Мисис България”, през 2006 г. се снима за корица на Плейбой. Тя е водеща на едночасовото  шоу „В салона” по TV2 . Под формата на квартален фризьорски салон са представяни актуални теми, съвети и интересни гости и всичко това се случва в квартален фризьорски салон. За първи път в България се смесва ситком с риалити. Героите на  „В салона” представят новини, дават съвети, клюкарстват и всичко това пред очите на зрителите. 

Предаването „В Салона” започна новата 2009-та година с напълно обновена визия. Салонът, в който всяка събота и неделя Маги Желязкова и компания разкрасяват знаменитостите на България притежава нов облик. Интериорът е издържан в повелите на модерната еклектика-съчетание от класика, необарок, модерен стил и закачливи етно акценти. Аристократичното бордо се озарява от сребърните елементи, които внасят допълнително усещане за лукс.

Още

Биографии от Мода

Кратка биография

Нагоре към клуба

Съдържанието на ФЕНКЛУБОВЕ се създава от посетителите на сайта. Санома Блясък България не носи отговорност за публикуваните в тази секция материали, но има право да отстрани тези, които нарушават авторски права, добрите търговски и етични норми. При констатирани нарушения моля, сигнализирайте на email: support@bliasak.bg

http://www.bliasak.bg/fanclub/biographies/344/4/0/291.html