Включи се в предизвикателството на AVON и Bliasak.bg и спечели една от 10 спирали Mega Effects

Включи се в предизвикателството на AVON и Bliasak.bg и спечели една от 10 спирали Mega Effects.

Звездният блясък на Джесика АлбаВ началото на месеца в музея Метрополитън в Ню Йорк се проведе едно от най-ексклузивните модни събития – Met Ball.

Гости на най-голямата гала вечер, която цели набиране на средства в полза на The Costume Institute към Metropolitan Museum of Arts, както и за официално откриване на модната му изложба, бяха едни от най-големите имена в света на модата, музиката, киното и холивудския елит.

Особено голямо впечатление ни направи визията на красивата Джесика Алба, която плени всички с неустоимия си чар и съвършен звезден стил. Типично за нея, актрисата беше подчертала естествената си красота с лек, ненатрапчив грим, който обаче й осигури място сред най-добре изглеждащите звезди за вечерта. Затова в навечерието на баловете ще ви издадем тайните на бляскавия й вид. Лорън Андерсън, гримьор на AVON, описва стъпките, с които е постигнала пленителния поглед на Джесика Алба:undefined

Първият етап е смесването на нюансите от палитра Khaki Chic на сенки за очи Eye Dimensions за постигне на златист цвят, а след това Лорън нанася и най-светлия нюанс на палитра Bronze Star от същата серия. По този начин постига нежен и чувствен опушен ефект, придавайки дълбочина на погледа.

Втората стъпка е нанасянето на гел-молив за очи SuperShock в цвят Intense Brown, за да подчертае пленителния поглед на неустоимата Джесика. Финалният щрих в звездната й визия е спиралата за очи Mega Effects.

Знаем, че всички се стараете да постигнете ефекта на стилен, професионален грим у дома.

Сега bliasak.bg и AVON отправят предизвикателство до всяка от вас, която иска да събере всички погледи на специалното си събитие с бляскавата си визия и подчертана женственост.

Изпратете своите малки трикове за стилен грим на e-mail: reporteri@sbb.bg до 30 май и може да спечелите 1 от 10 спирали Mega Effects.