Моделката Златка Димитрова, която преди няколко дни плака заради Багата, сподели с Юлиан и Камелия, че е много щастлива от това, че ММА боецът бързо се възстановява.

Златка Димитрова се кефи на Багата, Къци ядоса всичкиМоделката Златка Димитрова, която преди няколко дни плака заради Багата, сподели с Юлиан и Камелия, че е много щастлива от това, че ММА боецът бързо се възстановява.

„Радвам се, че Багата се възстановява след инцидента. Сега е щастлив със семейството си, с приятелите си, с любимия човек. Може да не го показва, но аз знам, че е щастлив. Тренира и скоро се надявам да го видим пак на терена”, заяви Златка, след като сподели със Съквартирантите си това, което знае за инцидента с бившия си възлюбен.

От епизода тази вечер стана ясно още, че не само Тризначките, а и Къци не е щастлив от седмичната мисия, а именно да играят в латино сериал.Златка Димитрова се кефи на Багата, Къци ядоса всички Причината за недоволството на ТВ водещия е това, че той трябва да играе гей, което видно не му се нрави. Той дори заяви, че ще представи сцената си както той иска, с което си навлече гнева на повечето Съквартиранти, в това число и на дружката му Мариана Попова.

„Ако Big Brother каже, че ролята е платена, ще играе не гей, а хомосексуалист ще изиграе”, изцепи Златка Димитрова.

Недоволството на Къци от задачата стигна до там, че той пожела да се срещне с адвоката си. "Имам право на това по договор", заяви Вапцаров. Той се ядоса от това, че Юлиан, който е режисьор на продукцията, чрез ролята си прокарвал начини, с които да обиди ТВ водещия.