Журналисти бяха поканени на нефомално събитие, което им позволи буквално да попаднат в снимките на „Откраднат живот”.

Журналисти станаха част от нов ТВ сериалЖурналисти бяха поканени на нефомално събитие, което им позволи буквално да попаднат в снимките на „Откраднат живот”.

Евтим Милошев за първи път показа всяко кътче от основната локация на сериала -  МБАЛ „Св. Кирил”. Журналистите видяха операционната, лабораторията и основните кабинети, докато снимките на поредните сцени се случваха пред очите им.

Главната сестра и любима българска актриса – Марта Вачкова, шеговито ги заплаши, че ще им бие инжекции, за да ги успокои, че няма да могат да вземат интервюта от главните герои - персонажите на актьорите Радина Думанян, Стоян Алексиев и Александър Алексиев, които бяха погълнати от снимачния процес и нищо не беше в състояние да ги разсее от перфектното изпълнение на поредния дубъл.

Всички останаха силно впечатлени от декора и дори се появи предложение след края на снимките болницата да бъде предоставена на МНЗ. Евтим Милошев обясни, че това е съществуваща сграда, реставрирана и превърната в болница, а интериорът е дело на италианския художник Паоло Фаенци.

undefined