Връзката на Азис и Денислав не успя да просъществува дълго време.
Денислав и Азис се псуват в интернет
Денислав и Азис се псуват в интернет

Връзката на Азис и Денислав не успя да просъществува дълго време. Само месец след като bliasak.bg първи разкри, че Краля на фолка и експоловинката на Соня Немска са гаджета, двамата явно вече са се разделили.

Докато в началото Азис казваше, че е щастлив с новата си половинка, който дори се нанесе да живее при него, днес той твърди, че му е писнало от „шуменски мъжки проститутки.“ Васко не пести цветисти епитети за Денислав, които щедро публикува във Facebook.

Азис коментира, че „няма нищо по-страшно от това да си хванеш гадже от далечна провинция и да говорите на различни езици.“ Той се обръща към Денислав с думите, че не е извлякъл нищо от него, защото той няма нищо. 

Денислав също не остава длъжен на фолк певеца. „Ей, педал мръсен, съобразявай се какво пишеш, а ти забрави ли от къде си и как си сядала на пътя и си махала да спре някой да му направиш една св**ка и да ти даде два лева за хляб“, пък пише брадърът. Той обвинява изпълнителя, че е използвач, който се е "възползвал от много хора".

Bliasak.bg се свърза с Денислав, за да разбере какво се случва между него и Азис. „Скарахме се, но няма да кажа за какво. Написах тези неща, защото не съм мишка да си трая“, заяви брадърът. „Писна ми да говорят за връзките ми и искам да си дам почивка. Сега няма да кажа нищо, ще дам интервю след Нова година“. Опитите ни да се свържем с другата засегната страна в скандала - Азис, бяха неуспешни, тъй като фолк звездата не вдигна телефона си.