Оказва се, че да излезеш с половинката си на разходка по магазините не е в твоя полза!
Защо мъжете лъжат жените си по време на шопинг?
Защо мъжете лъжат жените си по време на шопинг?

Оказва се, че да излезеш с половинката си на разходка по магазините не е в твоя полза! 

Доста често жените си мислим, че ако вземем любимия мъж със себе си на шопинг, той ще ни ориентира най-добре коя дреха е най-подходяща за нас. О, каква заблуда! Ако и ти мислиш така – време е да осъзнаеш, че истината е съвсем друга. Мъжете признават, че лъжат партньорките си, когато купуват дрехи, за да избегнат сълзливи препирни. Затова, ако следващия път той ти каже още в първия магазин: „Страхотна си, купувай тази рокля и да си ходим у дома!“, не му вярвай, или най-добре повече изобщо не го взимай със себе си.

Признато и доказано! 

Две трети от участниците в изследване, посветено на темата, заявили, че опитват да избегнат взривоопасната истина при въпрос на партньорката им от рода на: „Тази дреха не прави ли задните ми части прекалено големи?“. И докато повечето мъже, придружаващи половинките си по време на пазаруване, нямат проблеми с подобна малка лъжа, 70 на сто от жените са убедени, че любимият им казва честното си мнение. Колкото и да не ти се иска – това е самата истина. Всъщност на него въобще не му пука дали тази дреха действително ти седи добре, прави ли те по-слаба, и дали е твоят цвят! Единственото, за което си мисли,  докато те съветва да си купиш първото, с което си се показала от пробната, е: „Боже, няма ли да свърши този ад и най-сетне да се прибера, за да си изгледам мача?!“. Тъжно, но факт! А само като си представиш колко енергия и мисъл влагаш ти, когато го съветваш дали да си купи нещо, или не... и как си склонна да обикаляш с часове, само и само, за да подбереш най-хубавите дрехи за него. В повечето случаи, той дори не присъства, а ти кръстосваш сама магазините и търсиш  това, което ще му подхожда най-добре, защото идеално знаеш какво му отива. Ужас! Ако се припознаваш в тези думи, даваме ти един съвет – не се впрягай токова, защото вече си наясно, че в повечето случаи на него му е все тая.

Замисли се - и с теб ли е така?

Изследването на компания за онлайн продажби на дрехи  показало още, че всяка жена  притежава дрехи, които не й стоят добре, на средна стойност 260 лв. То установило още, че една десета от мъжете се страхуват, че скандал в магазина в събота ще предизвика такава врява, че целият уикенд ще бъде съсипан. Едва ли обаче се досещат, че трябва да изпитват притеснение и от това, че по този начин не само уикендът, но и банковата им сметка съвсем скоро може да се окаже съсипана!