Само преди половин час беше даден старт на тридневната сватба на Роксана в Кнежа.
Започна сватбата на Роксана
Започна сватбата на Роксана

Само преди половин час беше даден старт на тридневната сватба на Роксана в Кнежа. Днес в родния й дом се събраха всички шаферки, близки и приятели на изпълнителката, за да я подготвят, както повелява традицията, за утрешния ден – 15.08, когато ще е и официалното подписване и сватбената церемония.

Изпълнителката държи да се придържа към турските обичаи и днес, ден преди сватбата, Роксана ще има т.нар. къна геджеси или моминско изпращане. С много музика, танци и положителни емоции Роксана гарантира, че ще премине днешния ден и макар вече да се притеснява от утрешния и сватбената церемония, се надява всичко да мине добре.

„Тресат ме малко нервите, но се надявам всичко да мине добре и всички да се забавляват и да споделят с мен този щастлив миг“, сподели пред bliasak.bg Роксана.
Тя допълни още, че Годжи няма да може да й кумува на сватбата, но кум все пак ще има. „Софи Маринова каза, че ми е намерила кум, но не иска да ми каже кой е. Утре ще видя кой ще ми кумува, тъй като Софка държи да ме изненада и до последно не иска да ми каже“, заяви Роксана.