Ресторант "Морино", се намира в самия център на София.
Забавления в ресторант "Морино" и Jazz Buffet
Забавления в ресторант "Морино" и Jazz Buffet

Ресторант "Морино", се намира в самия център на София. Кухнята е на много високо ниво, като талантливият шеф Георги Радев приготвя оригинални и разнообразни ястия от мексиканската кухня.

Благодарение на неговите кулинарни умения в ресторанта могат да се правят разнообразни кулинарни вечери. Пространството, сцената и мултимедията са идеални за провеждане на семинари, корпоративни коктейли и др. За любителите на виното ресторант "Морино" разполага с колекция от 500 внимателно подбрани вина, като 100 от тях се предлагат на чаши.

Регулярно вечер ресторантът предлага и жива музика. Това е нов музикален проект Jazz Buffet, който предлага съчетание от изтънчена кухня с много висока класа джаз-музика. Тук свирят най-добрите инструменталисти и можете да се насладите на изключителни вокални изпълнения. В Jazz Buffet може да прекарате незабравими мигове с най – големите имена в областта на джаза.

Благодарение на гостоприемството и топлото посрещане на собственичката Михаела Тодорова на екзотичната пеперудена вечер на клуб „Без Багаж” бяха поканени виртуозните: Велислав Стоянов – тромбон и вокал, Милен Кукушаров – пиано, Атанос Попов – ударни инструменти, Веселин Веселинов – Еко – контрабас.

Те забавляваха публиката с популярни латино ритми и афро-кубински джаз. За да е по-цялостна латиноатмосферата за гостите танцуваха Симеон Стефанов-Мони - първият български международен шампион по Салса (Лондон 2005) и настоящ ръководител на салса клуб Streetsalseros и неговата чаровна партньорка Николета.

Те разгорещиха купона, като показваха на гостите основни стъпки от меренге и салса, танцуваха с тях и направиха вечерта още по-забавна.