Знаеш ли, че начинът ти на дишане оказва влияние върху сексуалното удоволствие, което изпитваш?

Знаеш ли, че начинът ти на дишане оказва влияние върху сексуалното удоволствие, което изпитваш? Научи се да си поемаш въздух както трябва, за да се наслаждаваш на гарантиран оргазъм.

Йога за по-добър сексДа ти се похваля – от няколко месеца ходя на йога и съм страшно доволна. Станах много по-пластична и започнах да прилагам нови техники в леглото, които шашнаха гаджето ми.

Но йога упражненията не се свеждат само до това. Най-уникалното нещо, което научих, е да дишам правилно. А и инструкторът успя да ме вдъхнови да прилагам новото си умение в секса с шеговитото подхвърляне: „Давайте, хора – дишайте правилно за оргазъм“.

Естествено, нямаше как да не прочета тук-там нещо повече по въпроса. Оказва се, че колкото по-бързо овладеем техниката на правилно дишане, толкова по-страстни ще са игрите в леглото. Най-хубавото е, че тренировките не са трудни, пък и не отнемат време, тъй като се случват направо между чаршафите.

1-2-3, ела ми ти!
Чухте се с гаджето ти и знаеш, че до половин час ще си е у дома. Разбира се, първата ти мисъл е да влезеш в банята със самобръсначка в ръка, за да епилираш зоните, които боцкат. После обличаш новото бельо, изваждаш две свещи и пръскаш малко парфюм по завивките – все отработени неща. Браво, отново се вмести в минималното време, дори ти остават няколко минутки, които можеш да запълниш с друго полезно нещо.

Трите зониЙога за по-добър секс
Сега е моментът да легнеш на дивана, да затвориш очи и да започнеш да вдишваш и издишваш бавно през носа. Отпусни се и насочи цялата си мисъл към това да поемаш колкото се може повече въздух. Тренирай първо стомашно дишане, после мини на диафрагмено и накрая се съсредоточи върху белите дробове. Така кислородът ще премине през цялото ти тяло, което пък ще увеличи сексуалната ти енергия и желанието за палави игри. В същото време предвкусвай удоволствието. И точно когато трите минути подготовка изтекат, той ще влезе и ще те завари полугола и готова за палави игри в спалнята.

Споделете кислорода
Опитайте се с партньора да преплетете физическото и емоционалното, за да се почувствате по-близки от всякога. Наблюдавайте кога гърдите на отсрещния се изпълват с въздух и „сливайте“ дъха си. Когато той вдишва по-дълбоко и шумно и ти направи същото. Издавай звуци, шепни в ушите му, рисувай с дъх по врата му. Забързвай темпото, после го забавяй и накрая, съвсем неусетно, двамата заедно ще стигнете до спиращ дъха оргазъм.

Огнен кръг
По време на предварителната игра, когато любимият те гали и целува нежно, започни да вдишваш през носа и да издишваш през устата. После продължи да разширяваш кръга като включиш корема, диафрагмата и дробовете, а накрая насочи цялата енергия и мисъл към гениталиите си. Почувствай топлината, която преминава през теб, и се остави да бъдеш задоволена.