Йоана Буковска-Давидова и Радина Думанян са майка и дъщеря в новия БГ сериал "Откраднат живот".
Йоана Буковска ще е звезда в нов БГ сериал
Йоана Буковска ще е звезда в нов БГ сериал

Йоана Буковска-Давидова и Радина Думанян са майка и дъщеря в новия БГ сериал "Откраднат живот".

Биляна Захариева е млад и амбициозeн анестезиолог, с идеалистични разбирания за професията. Тя се отнася сериозно и задълбочено към всеки отделен случай и не допуска излишни рискове. Неин избраник е Калин, синът на директора на болницата проф. Генадиев, с когото имат силна връзка, подкрепяна изцяло от двете фамилии – Генадиеви и Захариеви.

Носителка на „Аскеер” 2015  за Изгряваща звезда и номинирана за „Икар” 2015, Радина Думанян е изключително убедителна в ролята на очарователната Биляна, която зад привидната си сдържаност крие силни емоции, причина за множество драматични обрати в сериала „Откраднат живот”.

Звездата Йоана Буковска-Давидова, доказала своя талант, както на малкия и големия екран, така и в театъра, ще изиграе сложния образ на майката на Биляна – Виолета Захариева. Властна жена, която е двигател на задколисните игри в болницата и непропуска възможност да се възползва от слабостите в здравната система, за да се облагодетелства лично. Безспорно е, че тя управлява семейството, грижи се за просперитета и бъдещето на съпруга си – АГ специалистът доцент Захариев и дъщеря им Биляна. С драматичния си талант Йоана Буковска пресъздава сложен и многопластов образ. Героинята ѝ е дълбоко манипулативна и съумява да намери приемливо оправдание дори в най-противоречивите си действия.

„Истински интересните персонажи никога не са черно-бели. Най-любопитни за зрителите са нюансите в поведението и мотивацията на отделните герои, именно те ги превръщат в пълнокръвни и достоверни образи. Ние сме се стремили всеки от персонажите в „Откраднат живот” да има своя скрита страна, която постепенно да се разкрива с развитието на сюжета”  - коментира продуцентът на сериала Евтим Милошев.