Огромната неприязън и явна вражда между актрисите Сара Джесика Паркър и Ким Катрал е на път да разруши снимките на втория пълнометражен филм "Сексът и градът".
Сара Джесика Паркър застрашава снимките на "Сексът и градът"
Сара Джесика Паркър застрашава снимките на "Сексът и градът"
Огромната неприязън и явна вражда между актрисите Сара Джесика Паркър (на снимката) и Ким Катрал е на път да разруши снимките на втория пълнометражен филм "Сексът и градът". Според хора от екипа на лентата, екранните Кари Брадшоу и Саманта Джоунс не само, че не се понасяли, те изобщо не си говорели по време на паузите между отделните сцени.
 
"Макар всички да се усмихват пред камерите, извън тях положението е ужасно. Направо не е за вярване какви негативни емоции се разпръскват наоколо", споделил човек от екипа.
 
Скандалите между Ким Катрал и Сара Джесика Паркър изнервяли много и колежките им от "Сексът и градът" Синтия Никсън и Кристин Давис.
 
За Сара Джесика Паркър липсата на комуникация с колежката й Ким Катрал не бил единственият проблем. Тя едва успявала да балансира между снимките на филма и с отглеждането на трите си деца. "Когато не е на снимки Сара изглежда много нещастна. Дори вече й излезе името Тъжната Кари", разказал човек от екипа.

Запознати припомнят, че неприязънта между Ким и Сара е от доста дълги години. Причината били пари. Катрал изявила претенции да взима по-високи хонорари от "Сексът и градът", сериал, на който Паркър беше продуцент. Именно отхвърлянето на това искане станало причината двете да се скарат жестоко.