Вторият сезон на благотворителното шоу по bTV „Великолепната шесторка“ започна също толкова успешно, колкото и първият.
"Великолепната шесторка" вече събра пари за дом
"Великолепната шесторка" вече събра пари за дом

Вторият сезон на благотворителното шоу по bTV „Великолепната шесторка“ започна също толкова успешно, колкото и първият. Само след три епизода сумата, която звездите са събрали, вече възлиза на 75 000 лева.

Поредният епизод на „Великолепната шесторка“, който ще се излъчи в четвъртък от 21:00 часа, ще събере на една сцена изпълнителите от шоуто и популярни актьори и танцьори. Сред участниците ще бъдат звездите от „Господари на ефира“, „Пълна лудница“, „Мисия Лондон“, „Аламинут“, „Комиците“ и „Денят е прекрасен“.

Дуетите ще се изправят и пред още едно предизвикателство – само единият от изпълнителите ще пее, а другият ще се включи в танц. Теди и Николай ще бъдат подкрепяни от брейк-групата Effect, участвала в „България търси талант“; Бони и Емо Чолаков ще са на сцената с триото Street Dust; Наско от БТР и Йорданка Благоева ще работят с балет „Акатамус“, а звездите от Dance Academy ще са заедно с Тони Димитрова и Славчо Пеев. Балет „Сатен“ ще кършат снага с Тома и Албена Михова (на снимката), а на Кольо Гилъна и Валя Войкова ще помага балет „Веда Джуниър“.