Деветгодишната гласовита Елисавета успя да се класира за полуфинала в шоуто „България търси талант“.
9-годишната Елисавета на полуфинал в „България търси талант”
9-годишната Елисавета на полуфинал в „България търси талант”

Деветгодишната гласовита Елисавета успя да се класира за полуфинала в шоуто „България търси талант“. За да продължи напред в надпреварата обаче тя ще трябва да се пребори с  незрящата Богдана Петрова, която успя да просълзи цялата публика с изпълненията си.  Малката Елисавета този път ще представи „Излел е Дельо хайдутин”, а в залата ще бъде самата Валя Балканска, която прослави тази песен и в Космоса.

Тази вечер по време на третия полуфинал в „България търси талант” свои изпълнения ще представят и следващите десет участници, попаднали в Топ 51. Сред тях е Александър Василев, който по време на кастингите смая всички с умението си да имитира Хитлер. Този път Александър отново ще представи известна личност, но този път чрез различни рок хитове.

Освен между певците в шоуто конкуренцията ще бъде изключителна и при танцьорите. Свои изпълнения ще покажат момичетата от „Dem Divas”, а срещу тях ще се изправят танцьорите от „Мелъди”. Съвсем сам пък на сцената ще излезе последното танцувално чудо в България - Йордан Илиев, който е подготвил нов денс микс от брейк и кючеци.

Специални гости на шоуто този път ще бъдат Милена Славова, Аксиния, както и звездите от сериала  „Стъклен дом” Яна Маринова и Луиза Григорова.

Снощи, 2 май, станаха ясни и поредните "таланти", които продължават в следващия етап на състезанието. Най-много зрителски гласове получи Николета Станойкова. Журито пък трябваше да избира между танцьорите от The Center и българския Том Джоунс Иван Караиванов. Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син предпочетоха танцьорите.