Отскоро Божинов се радвал на новата си приятелка - Биляна Дол, с която били двойка от близо два месеца вече.

Отскоро Божинов се радвал на новата си приятелка - Биляна Дол, с която били двойка от близо два месеца вече. Макар и за толкова кратко време те вече живеели заедно.

"Щастлив съм с тази жена, влюбен съм и се радвам на живота",  хвали се той. На въпроса дали има развод между него и бившата му жена, той споделя, че развод има "на 1000 процента" и че истински брак всъщност никога не е имало.

Разбира се, не пропуска да добави и оправдание към казаните думи - "Не в буквалния смисъл, разбира се. За мен подписи, сватби, тези неща са един фалш" 

При новата половинка на Божинов, нещата стоят по друг начин. Биляна Дол, както се казва любимата му, е на 39 години и е бивша съпруга на треньора Томас Дол. Израснала е в Швейцария, но е родена в Сърбия. Двамата с Валери са заедно от рождения му ден - 15 февруари. 

Футболистът споделя, че окончателно е приключил с българките и се радва на връзката с новата си тръпка, с която се чувства спокоен и смята да остане в Белград.

Наскоро пък беше разпространена новината, че Валери е затънал в дългове и се налагало да ходи на тренировки към стадион "Юна" с градския транспорт в Белград, тъй като са му отнели "Мерцедеса", заради неплатени лизинги. Също така се носи и слух, че е спрял да плаща месечните издръжки на двете си деца.  

"Това са фантасмагории от 1001 нощ. Не си плащам лизинга на колата, понеже съм я платил в брой преди да седна зад волана. Никога не съм карал коли на лизинг по простата причина, че мога да си ги купя кеш", споделя той. Относно издръжката, той казва, че преди броени дни е изпратил по 2000 евро и на двете си деца.