Сред претендентите за финалисти в шоуто „България търси талант“ бяха три от най-добрите певици в шоуто, танцьори, барман и още куп таланти.
Уникални изпълнения в “България търси талант”
Уникални изпълнения в “България търси талант”

Сред претендентите за финалисти в шоуто „България търси талант“ бяха три от най-добрите певици в шоуто, танцьори, барман и още куп таланти. Имитаторът на Майкъл Джексън - Федя Райчев, не изневери на идола си и изпълни зашеметяващ трибют в негова чест. 
 
57-годишната акробатка Емилия Иванова отново остави без дъх всички, изпълнявайки страховития акробатичен номер кордеволан, и то без никакво обезопасяване.
  Хип-хоп формацията The Center пък впечатлиха с оригинална хореография, влизайки в ролята на взвод командоси и дори сформираха танк на сцената, използвайки не друго, а собствените си тела.

Атрактивният барман Тихомир Михайлов за пореден път вдигна градуса на настроението, и то буквално, защото жонглираше със запалени бутилки. Елена Накова отново рецитира авторска поезия с посуда в уста, но този път усложни номера си - в чашата, която крепеше с уста, вече имаше и вода.

В неделя ще станат ясни имената на вторите финалисти в «България търси талант», които ще се присъединят към вече класиралите се момчета от «Ефект» и Beat 4 Fun. Единият от тях отново ще бъде избран от зрителите, а Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Kазасян ще трябва да избират между втория и третия в класирането.