За отрицателно време Цветелина Янева се нареди до най-актуалните имена във фолк жанра
Слага ли край на музикалната си кариера Цвети Янева?
Слага ли край на музикалната си кариера Цвети Янева?

За отрицателно време Цветелина Янева се нареди до най-актуалните имена във фолк жанра. Точно в този момент обаче тя като че ли направя рязък завой в кариерата си - отказа се от номинацията за певица на 2011 г. на "Пайнер" и започна да работи върху фолклорен албум.

Това, както и фактът, че Цвети признава, че не фолкът, а попът е любимият й стил музика, накараха феновете й да се притеснят сериозно, че тя ще спре да изпълнява песни от най-лекия жанр и ще се откаже завинаги от фолка. Заговори се и, че е възможно тя да следва добре обмислена стратегия, според която сега остава встрани от светлините на прожекторите, за да може да блесне с пълна сила и без конкуренция, когато му дойде времето.

В новия брой 17 на „Блясък“, който излиза на 24 април,  певицата разкрива какво я провокира да се оттегли от номинацията за „Певица на годината“ и отказва ли се от най-слушания жанр у нас. В броя можете да прочетете още защо Николета е намразила болниците, за какво се скараха жестоко ДесиСлава и Азис, какво ще стане с връзката на Иван и Ирина според Лияна, каква е истинската причина, поради която скъсаха Магда и Красьо Черния и още мн. др.

В брой 17 ще видите и кой посрещна Райна на летището след турнето й в САЩ и къде хванахме Ники Михайлов по време на едно от последните му идвания в България.