Както bliasak.bg първи ви съобщи, Цвета Кирилова и Евгени Генчев ще седнат на мястото на Ели и Вито в сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България“.
Цвета Кирилова и Евгени Генчев
Цвета Кирилова и Евгени Генчев

Както bliasak.bg първи ви съобщи, Цвета Кирилова и Евгени Генчев ще седнат на мястото на Ели и Вито в сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България“. Двамата ще поемат щафетата от досегашните водещи на 7-ми март.

Евгени Генчев е репортер с опит в отразяването на политически и социални събития, а сред колегите си е известен с чувството си за хумор и неизчерпаема енергия. Цвета Кирилова пък е добре позната на зрителите на Нова ТВ, защото е сред най-добрите водещи на новини. От медията са убедени, че този тандем ще сложи едно ново и още по-успешно начало на "Здравей, България".

Другото ново лице, което ще се присъедини към екипа на сутрешния блок, е Христо Калоферов. Той ще води не само ранните новинарски емисии, но и емисията в 13:00 ч. Тя ще бъде естествено продължение на темите, подети от „Здравей, България“ и ще проследява всички актуални събития от деня от момента на тяхното случване до отразяване на развитието им в по-късните емисии новини.