В коледните дни Пинк роди второто си дете и с това завърши прекрасната трансформация от пияница и бунтарка в примерна майка и съпруга.

А доскоро тя изобщо не искаше да отглежда деца. Това бяха и най-честите пререкания между нея и съпруга и Кари Харт, който в един момент от връзката им заяви:

„Целият съм изпочупен от катастрофи. Искам да стана баща преди да навърша 35. И е желателно това да се случи, докато не съм в инвалидна количка. А ти трябва да спреш да пиеш. Майката на децата ми не може да се държи като Пинк. Моето семейство още помни миналогодишния Ден на благодарността!“


Същият този злополучен ден, в който Пинк се напива безпаметно, пада край басейна, срязва си ръката и проваля празника на цялото семейство. До, но и същият този ден, в който тя разбира, че в нея живеят две жени – Алиша, както е рожденото й име, и Пинк... И избира да бъде първата.

Повече за любовта между Пинк и мотокрос състезателя, за пиянските й изцепки на певицата и за превъплъщението й от бунтарка в майка и съпруга – ще намерите в броя в Story, който вече е на пазара.