След като в медиите гръмна новината, че по време на участие върху Тони Стораро е бил нанесен сериозен побой, певецът излезе с изявление по повод инцидента.

След като в медиите гръмна новината, че по време на участие върху Тони Стораро е бил нанесен сериозен побой, певецът излезе с изявление по повод инцидента.

От думите му става ясно, че информацията е пълна лъжа и никой не му е посягал.

„Във връзка с появилите се информации, че съм би нападнат в нощен клуб в София преди няколко дни, държа да уточня, че това изобщо не отговаря на истината. Не възнамерявах да взимам отношение по повод публикуваните материали, но тъй като хората от цяла България не спират да звънят и да ме питат дали съм добре и какво се е случило, реших да направя това изявление и да кажа какво в действителност се случи. А то е, че участието ми във въпросния клуб премина съвсем нормално - както винаги с много настроение и публика, която се забавляваше изключително много. Нито по време на изявата ми  в заведението, нито преди или след това някой се е опитвал да ме атакува по някакъв начин. Не знам как се е появила тази информация и откъде. Но пак повтарям, че няма и доза истина в нея. Преди време бяха написали, че по мен са стреляли, което също изобщо не беше вярно. Периодично се появяват такива слухове, за които разбирам, че сигурно са интересни, но все пак такива информации трябва да се проверяват, защото не е редно да се заблуждават хората", пише Тони Стораро.

"Мога да кажа, че за тези повече от 15 години, в които съм на голямата сцена, винаги съм се радвал на обичта на хората. Никога не ми е била нужна охрана и не мисля, че някога ще имам нужда от подобно нещо. Нямам от какво да се страхувам, защото аз не правя лошо на никого, нямам конфликт с никого. Моето място винаги е било близо до хората и там ще бъде занапред!“, заключва още шевецът.