Айдълът Тома напуска шоуто „Великолепната шесторка”, но само за една вечер.
Тома напуска "Веиколепната шесторка 2'
Тома напуска "Веиколепната шесторка 2'

Айдълът Тома напуска шоуто „Великолепната шесторка”, но само за една вечер. Младият рокаджия ще отсъства от предаването във вторник, но негов достоен заместник ще бъде един от любимите участници в първия сезон на "Шесторката". Кой е той ще стане ясно утре в 20:00 часа по bTV.

В поредния епизод на „Великолепната шесторка” ще стане ясно и кой от звездните дуети е седмичният победител. Албена и Тома водят във временното класиране, но Бони и Емо Чолаков ги следват плътно само с 3% по-малко гласове. Всичките 6 двойки до момента събраха общо над 91 000 лева. Те ще продължат да се борят за зрителската подкрепа с изпълнения на световни топ хитове от новото хилядолетие.

Съветниците на звездите тази седмица ще бъдат участниците в първото издание Деси Добрева и Мартин Захариев, а чаровната певица ще изпълни една песен специално за зрителите на bTV. В края на двучасовото предаване Ачо Заберски ще отправи новата музикална задача към участниците.

Утре вечер зрителите на "Великолепната шесторка" ще видят мини филма на Наталия Симеонова с историята на едно от децата в дома в Шумен - Ева. Тя е на три години, от които повече от две е прекарала в институцията. Една от служителките в дома ще сподели откровеното си мнение за бъдещето на Ева и децата като нея, ако те останат в този дом.