Приема всичко като дар от Бога, каквото е и значението на името й. Пряма е, предизвикателният й имидж и излъчване за секс са само маска на иначе мила и естествена жена. Харесва физически и психически силни мъже. От четири години има сериозна интимна връзка с единия от собствениците на „Ара мюзик“ Ненчо Касъмов и двамата живеят заедно. Заговори се обаче, че поради вътрешни фирмени конфликти двамата са се разделили.
Теодора
Теодора

Име:  Теодора Георгиева Стойкова
Прякор: Теодора
Дата и място на раждане: 03. 06. 1982 г. в Бургас
Националност: Българка
Зодия: Близнаци
Живее в: София
Ръст: 165 см.
Очи: сини

Личен живот: Приема всичко като дар от Бога, каквото е и значението на името й. Пряма е, предизвикателният й имидж и излъчване за секс са само маска на иначе мила и естествена жена. Харесва физически и психически силни мъже. От четири години има сериозна интимна връзка с единия от собствениците на „Ара мюзик“ Ненчо Касъмов и двамата живеят заедно. Заговори се обаче, че поради вътрешни фирмени конфликти двамата са се разделили.  

Професионално развитие: Завършва средно музикално училище в гр. Бургас специалност „Народно пеене и пиано“. От малка се занимава с народно пеене, но професионално - едва отпреди 6 години. Две години пее в хор към ансамбъл „Нефтохимик“ (Бургас). Завършва средното си образование и с прослушване е приета в ансамбъл “Странджа” като артист-хорист. В периода 1998 – 2003 г. е певица в заведения, по сватби и концерти. Първата й записана песен в Ара Мюзик се казва ”Желание за грях” и е включена в компилацията “Авто фолк хитове 2”. През лятото на 2004г. зеснема първия си видеоклип по песента “Не позна”. През септември 2004 г. с песента “Лятна буря” участва на ХІІ международен фестивал за авторска песен на македонска основа “Пирин фолк – Сандански”. Има издадени 3 албума до момента, а в момента снима клип към

Дискография:
2004 - „Желание за грях“
2006 - „Някой като мен“
2007 - „Недовършена целувка“

Любопитни факти:


Била е изключително близко приятелка с Алисия. Но поради неясна причина охладняват една към друга, дори явно афишират враждата си. Колегите й не харесват Теодора заради интимните й отношения с продуцента Ненчо Касъмов.

Смятана е за една от най-кичозните певици – залага на огромни бижута, за сметка на оскъдни тоалети.