Моделката Светлана Василева разкри пред списание Story своята дълго пазена тайна.
Светлана Василева разкри пред списание Story своята дълго пазена тайна
Светлана Василева разкри пред списание Story своята дълго пазена тайна

Моделката Светлана Василева разкри пред списание Story своята дълго пазена тайна. Няколко години, преди да стане известна, тя била брутално изнасилена от компанията на тогавашното си гадже в родния си град Търговище. За приятеля си тя споделя, че си е мислила, че това е нейната голяма любов.

„Излизахме заедно от един месец, много бях влюбена. Той постоянно ми говореше как неговите приятели много ме харесвали. Мислех, че си прави майтап“, разказва Светлана и добавя, че въпросните момчета до едно били деца на влиятелни хора.

Една вечер гаджето на Светлана я поканило да гледат филм у тях, а по-късно дошли и четирима от компанията. След филма двамата се усамотили в една стая, а 10 минути по-късно дошли и аверите на младежа. „Аз много се паникьосах, скочих да се обличам... Развиках се – какво става? А той ме хвана, бутна ме на леглото и започна да ми говори: „Нали ти казах, Светле, че много те харесват... Няма да съжаляваш, ако правиш това, което аз искам. Така с теб ще имаме по-дълга връзка“, спомня си Светлана.

Какво е станало след това, как семейството на моделката приело новината и какво се случило, когато години по-късно блондинката случайно се срещнала с един от насилниците, четете само в новия брой на списание Story, който е на пазара от днес, 17 септември.