Гост присъствал на сватбата на естрадната изпълнителка Силвия Кацарова я сравни с тази на принц Уилям и Кейт Мидълтън, където също бил сред поканените.
Сватбата на Силвия Кацарова в ексклузивна фотосесия
Сватбата на Силвия Кацарова в ексклузивна фотосесия

Гост, присъствал на сватбата на естрадната изпълнителка Силвия Кацарова, я сравни с тази на принц Уилям и Кейт Мидълтън, където също бил сред поканените.

В новия си брой списание Story ще покаже на читателите ексклузивни снимки от тържеството на певицата, която реши на 57-годишна възраст да се омъжи повторно за новия мъж в живота си Любомир.

С цялата организация на сватбата се беше заела дъщерята на Силвия Кацарова – Теди, която дори по време на празненството внимаваше и за най-малките детайли.

Вечерта преди сватбата младоженците и техните приятели си спретнаха пищен бал с маски, което не попречи на другия ден гостите да са в отлично настроение и готови за още забавления.

Часове преди началото на церемонията, Силвия блестеше от щастие, заобиколена от най-близките си приятелки, дошли от различни точки на света, за да бъдат с нея в този специален момент. А докато дамите се забавляваха, младоженецът който беше и рожденик, с нетърпение чакаше да зърне любимата си.

Освен нестандартната булчинска рокля, купена от бутик в Истанбул, Силвия смени още няколко рокли по време на събитието. Теди, придружавана от Мистър Турция 2002 Мерт Калъч, също не отстъпваше по стил на майка си. Тя и Драго Драганов, който се изяви като церемониал-майстор, бяха подготвили разнообразна програма и много изненади за младоженците и техните гости.

Сватбата, освен български традиции, включваше и много елементи от други култури. Гостите се насладиха на екзотична арабска кухня, френски дворцови танци, а благодарение на скандинавска сватбена игра, читателите на Story ще научат пикантни подробности за връзката на младоженците.

Коя е песента за първия танц на младото семейство, какви подаръци получиха и къде ще прекарат своя меден месец, читателите ще научат от списание Story, което излиза на 2 септември.