Русенецът Стоян Шопов се оказа с най-нисък коефициент на интелигентност от тримата номинирани за изгонване тази седмица.
Стоян Шопов е най-глупав
Стоян Шопов е най-глупав
Русенецът Стоян Шопов се оказа с най-нисък коефициент на интелигентност от тримата номинирани за изгонване тази седмица. Според тестове предоставени от МЕНСА DJ-ят е получил 66 точки. Това се равнява на екстремно ниска интелигентност, като едва 8% от населението по света има по-нисък резултат от него.
 
Изненадващо на първо място се нареди не изобретателят Чавдар Каменаров, а сприхавият ботевградчанин Цветелин. Цецо е изкарал 94 точки, благодарение на които може да се пробва за продавач. Чавдар измъкна 81 точки.
 
Веднага след като станаха ясни резултатите от тестовете на МЕНСА Ники Кънчев зададе по няколко въпроса на номинираните мъже от селекцията на шоуто „Стани богат”. Оказа се, че с най-богата обща култура са Чавдар и Стоян.  Те отговориха на равен брой въпроси правилно.
 
Ники Кънчев призова Съквартирантите в Къщата на Big Brother Family да решават проблемите си не с юмруци, а по по-интелигентен и готин начин. Преди да се включи на живо пред брадърите водещият покани в студиото си вътрешния министър Цветан Цветанов, който преди няколко дни се обяви против шоуто.