Най-накрая вече има доказателство, че Робърт Патинсън и Кристен Стюарт са заедно, след като двамата бяха снимани как се целуват.
Робърт Патинсън и Кристен Стюарт се целуват по време на концертНай-накрая вече има доказателство, че Робърт Патинсън и Кристен Стюарт са заедно, след като двамата бяха снимани как се целуват. Компрометиращият фотос е бил направен в зала във Ванкувър, където звездите от трилогията „Здрач” отишли, за да слушат концерта на групата Kings of Leon.
 
На зрителските места Кристен Стюарт и Робърт Патинсън седнали един до друг. В един момент двамата се доближили "застрашително" близо и според свидетели в залата актьорите страстно започнали да се целуват.
 
Наскоро из медиите се публикуваха твърдения на приятели на Робърт Патинсън, според които „вампирът” от четири години си имал приятелка, за която наскоро дори се сгодил. Тези слухове едва ли са верни, защото ако бяха гаджето на актьора нямаше да бъде много доволно от публикуваните снимки.
 
Робърт Патинсън и Кристен Стюарт от дълго време са спрягани за двойка, но досега никой от тях нито беше потвърдил, нито беше отрекъл тези твърдения.
 
Робърт Патинсън и Кристен Стюарт се целуват по време на концерт сн. Radar Online